maandag 22 oktober 2018 | Login

Vrouw beroofd van tas op de Laan van Zevenhuizen

Maandagochtend 29 februari is een 30-jarige vrouw uit Apeldoorn beroofd van haar tas door twee onbekende mannen of jongens op een scooter.

De beroving vond rond 06.45 uur plaats op de Laan van Zevenhuizen, ter hoogte van de Sleutelbloemstraat. De vrouw fietste op het fietspad toen er ineens een scooter naast haar kwam rijden, waarvan de bestuurder tegen haar begon te schreeuwen. Voordat de vrouw besefte wat er gebeurde graaide de bestuurder haar tas uit de mand voorop haar fiets en ging er vandoor. De scooter sloeg rechtsaf de Fauststraat in.

De geschrokken vrouw alarmeerde direct de politie, die een Burgernetactie verspreidde over de beroving. Helaas zijn de daders nog niet gevonden. In de tas zaten gelukkig geen spullen van waarde, alleen wat kleine spulletjes en wat eten en drinken. Mogelijk is de tas dan ook snel ergens gedumpt. Het betrof een roze gebloemde tas van het merk Pip. Vindt u de tas ergens, neem dan contact op met de politie.

Het ging zo snel dat over de daders vrij weinig bekend is. Vermoedelijk ging het om twee jonge mannen/jongens van rond de 18/19 jaar. Ze droegen donkere kleding en reden op een donkere, ‘normale’ scooter (geen retro model).

Heeft u iets gezien of weet u meer? Bel de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen