Twee overvallen na elkaar door zelfde duo in Opsporing Verzocht

Op woensdagavond 4 november worden kort na elkaar twee gewapende overvallen gepleegd. De politie gaat er vanuit dat het om dezelfde daders gaat. De eerste overval vindt die avond plaats rond 22.00 uur bij de Albert Heijn aan de Schapendoesweg in Apeldoorn. Met een zeer geringe buit gaan de twee er vandoor, het personeel en winkelpubliek geschrokken achterlatend.

Anderhalf uur later duikt hetzelfde tweetal weer op bij een snackbar aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat in Zutphen. Ook daar wordt het personeel en een bezoeker bedreigd met een vuurwapen. Van beide overvallen zijn duidelijke bewakingsbeelden beschikbaar. Deze worden in de uitzending getoond. Daarnaast heeft het overvallenteam dat beide zaken onderzoekt nog verschillende vragen.

Afwijkende uitzendtijd
Vanwege het Sportgala wordt Opsporing Verzocht op dinsdagavond 15 december rond 22.10 uur uitgezonden op NPO1. De herhaling is de volgende dag om 11.35 uur op NPO2.

2 Reacties

 • Reactielink
  Apeldoorn Actueel dinsdag, 15 december 2015 20:24

  Scherp opgemerkt!

  Blijkt toch weer mensenwerk te zijn, dank voor het doorgeven.

  Rapporteren
 • Reactielink
  h hoenselaar maandag, 14 december 2015 16:10

  Afwijkende uitzendtijd
  "Vanwege het Sportgala wordt Opsporing Verzocht op dinsdagavond 15 november rond 22.10 uur uitgezonden op NPO1. De herhaling is de volgende dag om 11.35 uur op NPO2". .............volgens mij is dit niet de juiste datumen en moet november,,december zijn

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen