woensdag 17 oktober 2018 | Login

Man dringt woning binnen, getuigen gezocht Speciaal

De politie is op zoek naar getuigen van een voorval aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn op zaterdagavond 24 oktober. Een onbekende man drong toen de woning van een bejaarde vrouw binnen. Hij ging er even later zonder iets mee te nemen vandoor.

Rond 19.00 uur werd er bij de 84-jarige bewoonster aangebeld, waarna ze de deur open deed. De man drong direct naar binnen en duwde de vrouw terug de gang in. De intenties van de man waren niet helemaal duidelijk, hij gaf ondermeer aan dat hij iemand moest bellen, wat hij vervolgens ook leek te doen met haar telefoon.

Toen de man de vrouw opnieuw vastpakte en haar richting een andere kamer duwde, begon de vrouw hard om hulp te roepen. Mogelijk liet de man haar hierdoor los, en verliet de woning weer. De indringer heeft niets weggenomen uit de woning maar liet wel een hevig geschrokken vrouw achter.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die de man misschien ook in de buurt gezien hebben, of wellicht zelf ook aan de deur gehad hebben. Mede dankzij een buurman die de man gezien heeft is ook bekend dat de man op de fiets was en na het voorval bij de woning van de vrouw is weggefietst.

Het gaat om een man van ongeveer 25 a 30 jaar oud, 1.70 m. lang met een getinte huidskleur en slank postuur. Hij droeg een zwarte jas, donkere broek en had een zwart mutsje op. Verder droeg hij opvallend lichte schoenen. Van de fiets is alleen bekend dat het om een donkere fiets ging.

Heeft u de man ook gezien of weet u misschien wie hij is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen