dinsdag 14 augustus 2018 | Login
Koperdieven komen auto ophalen op politiebureau

Koperdieven komen auto ophalen op politiebureau

De politie heeft vrijdag 4 september twee mannen aangehouden die verdacht worden van koperdiefstal in Apeldoorn. Agenten kwamen in actie nadat een getuige had gezien hoe twee mannen op een bedrijfsterrein aan de Laan van Westenenk koper aan het stelen waren.

Bij het zien van de getuige gingen de dieven er als een haas vandoor. Agenten startten een grote zoektocht waarbij een speurhond en de politiehelikopter werden ingezet. De verdachten werden niet gevonden, maar hun auto stond wel met draaiende motor bij het bedrijfsterrein.

De auto is in beslag genomen. Later die middag kwam een man op het politiebureau in Apeldoorn zich melden omdat zijn auto gestolen zou zijn. De man voldeed aan het signalement dat de getuige van de koperdiefstal had gegeven en hij bleek de eigenaar van de auto bij het bedrijfsterrein te zijn. Buiten stond een tweede man te wachten, ook die paste in het beeld dat de getuige schetste.

Het duo is aangehouden op verdenking van de diefstal, er wordt nu verder onderzoek naar hen gedaan. De mannen zijn 38 en 47 jaar oud en komen uit Zutphen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

78900eb55f7d4fe7c36d2a9c0286e2e0_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen