woensdag 24 oktober 2018 | Login

Woensdagmiddag 29 april zagen surveillerende agenten een voor hen bekende man verdacht rondhangen in de omgeving van de fietsenstalling bij het station in Apeldoorn. De man, een 33-jarige Apeldoorner, werd staande gehouden en gecontroleerd. Hij bleek inbrekerswerktuig en kleine hoeveelheden soft- en harddrugs op zak te hebben. De man is aangehouden en de gereedschappen en drugs zijn in beslag genomen.

Alerte getuige
In de nacht van woensdag op donderdag 30 april zijn twee mannen rond 00.50 uur aangehouden aan de Duistervoordseweg in Twello, na een melding van een alerte getuige over de mannen. De getuige vertrouwde het niet en belde de politie om te melden dat de mannen zich verdacht gedroegen in de wijk.

Het bleek te gaan om twee mannen van 25 en 36 uit Deventer. Zij konden hun aanwezigheid in de wijk niet goed verklaren en bleken meerdere inbrekerswerktuigen in hun auto te hebben liggen. Ook deze mannen zijn aangehouden en hun gereedschappen zijn in beslag genomen. In de omgeving bleek nog nergens te zijn ingebroken. Vermoedelijk heeft de getuige dit weten te voorkomen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen