Apeldoorner voor insluipingen aangehouden Speciaal

De politie heeft op maandag 15 december in alle vroegte een 44-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij wordt verdacht van insluipingen. In de nacht van maandag op dinsdag 16 december werd hij weer aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 07.45 uur een melding, dat een man aan de Hamelweg was betrapt terwijl hij zich in de schuur van de bewoners bevond. Hij nam direct de benen en de gewaarschuwde politie stelde een onderzoek naar hem in. Niet veel later, mede dankzij een getuige, werd de verdachte in de buurt gezien. Hij had direct de benen genomen, maar kon snel worden aangehouden.

Nog een insluiping

Terwijl de agenten met de verdachten stonden te praten, meldde zich een gedupeerde die meldde, dat deze man ook bij hem in de woning aan de Tuindwarsstraat was geweest en een jas had gestolen. De Apeldoorner is aangehouden en na verhoor later op de dag met een proces-verbaal in vrijheid gesteld. De jas is nog niet teruggevonden.

Weer op pad

In de nacht van maandag op dinsdag kreeg de politie een melding, dat een man met een zaklamp zich in een tuin aan de Zwolseweg had opgehouden. Aan de hand van het opgegeven signalement hadden de agenten het vermoeden, dat het om de 44-jarige Apeldoorner ging. Hij werd omstreeks 04.10 uur op de Koninginnelaan aangetroffen en is aangehouden. De man is kennelijk in de nachtelijke uren op pad om bij woningen en schuren te kijken wat hij van zijn gading kan vinden. In sommige gevallen blijken deze niet (goed) afgesloten te zijn. De Apeldoorner blijft voorlopig ingesloten.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen