zaterdag 20 oktober 2018 | Login

Overvallenteam houdt passantenonderzoek op Kayersdijk Speciaal

Zondagavond 14 december heeft de politie rond middernacht een passantenonderzoek gehouden in de omgeving van de locatie waar een week eerder een medewerker van een bezorgservice overvallen is. Bij deze overval ging een nog onbekende dader er met een geldbedrag vandoor op de snorscooter van de medewerker. De politie zoekt nog contact met één specifieke buurtbewoner met hond die de verdachte mogelijk gezien heeft.

Tijdens het passantenonderzoek, tussen 23.30 en 00.30 uur, sprak de politie met ongeveer 40 passanten. Hun reacties zijn nu in onderzoek.

De buurtbewoner waar de politie nog contact mee zoekt is een man die vorige week vlak voor de overval zijn kleine, lichtkleurige hond uitliet. Deze man kwam uit de richting van het kanaal en liep over de Lepelaarweg, richting de Mezenweg. De politie komt graag in contact met deze man.

Overval

De overval vond plaats in de nacht van zondag op maandag 8 december, vlak na middernacht. De 21-jarige medewerker had de zaak op de hoek Kayersdijk / Mezenweg net afgesloten toen hij belaagd werd door de overvaller. De man spoot een bijtende vloeistof in het gezicht van de medewerker en eiste geld en de sleutels van zijn snorscooter. Daarna ging de dader er met een geldbedrag op de Piagio snorscooter van de medewerker vandoor richting de Maten.

De snorscooter is maandagmiddag 8 december teruggevonden. Deze bleek te zijn achtergelaten bij de Drapeniersdonk.

 

Signalement

De dader droeg een donkere joggingbroek met een witte verticale streep langs de benen, een donkere gewatteerde jas met capuchon en een donkere muts. Hij sprak accentloos Nederlands en is naar schatting tussen de 20 en 25 jaar oud.

Tips?

Herkent u de omschrijving van de buurtbewoner waar de politie nog contact mee zoekt, of bent u deze man, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Verder is de politie nog steeds op zoek naar mensen die meer weten of wellicht iets hebben gezien aan de Kayersdijk of in de omgeving van de Drapeniersdonk dat met de overval te maken kan hebben gehad.

U kunt de politie bellen via 0900-8844 of anoniem een tip doorgeven via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen