maandag 22 oktober 2018 | Login

Hennepkwekerijen ontdekt en ontmanteld

De politie heeft op dinsdag 25 februari in een woning aan de Schubertlaan een in aanbouw zijnde hennepkwekerij ontmanteld. De telers zagen kans te ontsnappen, hun auto is in beslag genomen. Aan de Asselsestraat werd niet veel later een kwekerij ontmanteld en de teler aangehouden

 

Verdachte situatie

De politie kreeg aan het begin van de avond een melding, dat er enkele onbekende mannen een woning waren binnengegaan, die daar kennelijk niet hoorden. Agenten stelden een onderzoek in, maar op aanbellen en kloppen werd niet opengedaan.
 

In aanbouw

Toen de agenten via een raam een kijkje in de woning namen, bleek er een hennepkwekerij in aanbouw te zijn. Via een raam waren de kwekers al gevlogen. Hun auto werd in beslag genomen en het is een kwestie van tijd om de kwekers aan te houden. De kwekerij met  zakken potgrond, assimilatielampen, elektraborden, waterreservoirs en koolstoffilters werd ontmanteld.
 
Nog geen half uur later werd aan de Asselsestraat een kwekerij na een tip ontmanteld. In de woonkamer werd een professioneel ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. De 120 planten en apparatuur werden ook hier in beslag genomen. De 21-jarige teler werd aangehouden en verhoord.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen