maandag 22 oktober 2018 | Login

Twee aanhoudingen na schietincident met gasalarmwapen

De politie heeft in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 maart twee 30-jarige Apeldoorners aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een incident in een woning aan het Holtrichtersveld, waarbij met een gasalarmwapen geschoten is.

Omstreeks 02.45 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten zou zijn in een woning aan het Holtrichtersveld. Er was een ruzie tussen de bewoner en twee andere mannen, waarbij knallen gehoord werden. Politieonderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat er geschoten is met een gasalarmwapen. Dit wapen is later in de omgeving van de woning aan het Holtrichtersveld door de politie aangetroffen. Er zijn geen gewonden gevallen.

De twee mannen vertrokken in een auto, die even later door surveillerende agenten werd opgemerkt op de Matenpoort. Er volgde een achtervolging die eindigde op de Generaal van Heutszlaan, waar de twee inzittenden (de 30-jarige Apeldoorners) werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident in de woning. Mogelijk speelt een conflict in de relationele sfeer een rol bij dit incident. Het onderzoek naar het incident wordt voortgezet.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen