vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Tweetal mishandeld; politie zoekt samen met publiek naar daders

De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een 20-jarige Apeldoorner en nog een persoon (gegevens zijn op dit moment niet bekend) op zaterdag 26 april tussen 04.30 uur en 05.00 uur in een fietsenstalling op de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn.

De twee zouden zijn belaagd door vier mannen, waarvan één van hen vrijwel direct en zonder duidelijke reden een kopstoot uitdeelde. De 20-jarige Apeldoorner wilde tussenbeiden komen, maar moest het –samen met het andere slachtoffer- ontgelden. De twee kregen naar eigen zeggen tientallen klappen, schoppen en ‘knietjes’.

De twee zijn daarna op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gefietst, alwaar ze werden behandeld aan diverse verwondingen.

 

Getuigenoproep

De politie is direct een onderzoek gestart naar dit voorval en roept getuigen op zich te melden. Mogelijk kan dat leiden tot de opsporing van de vier mannen.
 
Dader 1 is een blanke man van ongeveer 1.85 – 1.90 meter lang. Hij heeft een slank postuur, witblond mogelijk opgeschoren haar. Deze persoon droeg een wit Nike-petje en een donkere korte jas met capuchon.
 
Dader 2 is een blanke man, van 1.75 – 1.80 meter lang. Hij heeft een stevig postuur en is ongeveer 20 tot 25 jaar oud. Hij heeft gemillimeterd donkerblond haar. De man droeg een spijkerbroek en een donkere jas met kraag.
 
Dader 3 is een blanke man met een stevig postuur (lengte: 1.70 – 1.75 meter lang) en is naar schatting 20 tot 25 jaar oud. Hij heeft gemillimeterd donkerblond haar en droeg een donkere jas met kraag.
 
Dader 4 is een getinte man van ongeveer 1.85 – 1.90 meter lang. Hij zou breed bij de schouders zijn en kort zwart of donkerbruin haar hebben.
 
Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven kan men bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen