maandag 22 oktober 2018 | Login

Zuid - Tweede verdachte insluiping in woning aangehouden

Dinsdag 28 mei is een tweede verdachte aangehouden voor een insluiping in een woning van een 71-jarige man uit Apeldoorn op 2 april jl. Het gaat om een 49-jarige vrouw uit ’s Hertogenbosch.

Dinsdagmiddag 2 april kwam een vrouw met een smoes de woning van de 71-jarige man aan de Casper Fagelstraat binnen. Vervolgens kwamen nog twee personen zijn woning binnen. Nadat de man schreeuwde om hulp, vluchtte het drietal. Eén van hen, een 33-jarige vrouw, kon direct worden aangehouden. Zij zit nog steeds vast. De andere twee personen wisten te ontkomen.

Geweld

De politie stelde een onderzoek in. Dit heeft ertoe geleid dat dinsdag 28 mei een 49-jarige vrouw uit ’s Hertogenbosch kon worden aangehouden. Zij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Uit onderzoek is komen vast te staan dat uit de woning van de 71-jarige man niets is weggenomen. Wel is bij de insluiping fysiek geweld gebruikt, waarbij de man verwondingen aan zijn hand heeft opgelopen. Daarom neemt de politie de zaak hoog op.

Iets gezien?

De derde dader is nog voortvluchtig. Getuigen worden daarom nog steeds verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen