dinsdag 16 oktober 2018 | Login
De politie zoekt getuigen van een voorval waarbij een 53-jarige man uit Apeldoorn beroofd zou zijn kort nadat hij, fietsend over Kanaal Zuid in Apeldoorn, een andere fietser raakte. De beroving zou zaterdagavond 16 november hebben plaatsgevonden vlak voor 22.00 uur ter hoogte van de afslag naar de Imkersplaats en het bruggetje over het kanaal.

Een nog onbekende man kwam vanuit de Imkersplaats fietsen en raakte bij het nemen van een bocht de fiets van de 53-jarige man, die uit de richting van het centrum kwam. Daarop ontstond er een woordenwisseling tussen de twee mannen. Op enig moment zouden er plotseling twee andere mannen bij gekomen zijn en is de 53-jarige man bedreigd en meerdere keren geduwd. De man werd gedwongen een geldbedrag af te staan, waarna zijn drie belagers er vandoor gingen en de man achterlieten. Al met al zou de beroving en bedreiging van de man ongeveer tien minuten geduurd hebben.

 

Signalementen

Het zou gaan om drie blanke mannen van ongeveer 25 – 30 jaar oud die alle drie ongeveer 1.80m lang zijn en allen een slank postuur hebben. De fietsende man die als eerste met de 53-jarige man in aanraking kwam had donkerblond golvend kort haar. Hij reed op een donkere herenfiets en had ook donkere kleding aan. De tweede man had een voller gezicht en zwart kort haar met een soort pony. Hij was ook donker gekleed en had een donkere glanzende jas aan. De laatste man heeft zwart kortgeknipt haar en droeg een donkergroene jas.

De politie wil graag weten of er iemand is die iets gezien heeft van dit voorval en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Ook als u een of meer personen hebt zien lopen of fietsen die aan het signalement voldoen, hoort de politie het graag via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen