Zevenhuizen - Jongen (17) beroofd van fiets

Een 17-jarige Apeldoorner is vrijdagavond 31 mei op de Laan van Zevenhuizen in zijn woonplaats met geweld bestolen van zijn fiets. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Rond kwart voor acht die avond fietste de Apeldoorner over het fietspad van de Laan van Zevenhuizen toen hij werd ingehaald oor een scooter. De duopassagier wist het slachtoffer ten val te brengen waarna hij er met diens fiets vandoor ging richting winkelcentrum Anklaar. De scooterbestuurder was toen inmiddels al doorgereden.

Gemillimeterd haar

Volgens het slachtoffer was de dader een blanke man van tussen de 25 en 30 jaar oud en ongeveer 1.90 m lang met een breed postuur. De man had kort donker gemillimeterd haar en droeg onder meer een zwart leren jack. Van de scooter en zijn bestuurder zijn geen gegevens bekend. De fiets van het slachtoffer is een grijze herenfiets met oranje vlakken en oranje remkabels. Getuigen, die de dader menen te kennen of herkennen of die getuigen zijn geweest van de diefstal worden gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen