woensdag 24 oktober 2018 | Login

Ugchelen - Man overleden bij verkeersongeval

Vrijdagochtend 15 november heeft er op de A1 ter hoogte van Ugchelen een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden tussen een bedrijfsbusje en een vrachtwagen. Bij het ongeluk is een 21-jarige man uit Lunteren overleden.

Beide voertuigen reden rond 05.30 uur over de A1 in de richting van Deventer. De 20-jarige bestuurder uit de gemeente Ede zag door nog onbekende oorzaak de vrachtwagen, die voor hen reed, over het hoofd. Hij heeft nog geprobeerd uit te wijken maar kon een aanrijding niet voorkomen en is tegen de achterkant van de vrachtwagen aangereden.

De vier inzittende van de bedrijfsbus, in de leeftijd van 17 tot en met 21 jaar, zijn allen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
Hier bleek dat de 21-jarige Lunternaar, die als passagier in de bedrijfsbus zat, ernstig inwendig letsel had opgelopen. Hij is later aan zijn verwondingen overleden.

Van de andere inzittende zijn er twee in het ziekenhuis voor behandeling opgenomen, één persoon kon na controle naar huis. De vrachtwagenchauffeur liep geen letsel op.

Het verkeersongevallen team van de politie is ter plaatse geweest en heeft onderzoek gedaan naar de mogelijke toedracht van het ongeval. Een gedeelte van de weg was enige tijd afgesloten.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen