vrijdag 19 oktober 2018 | Login
Op Meervelderweg, nabij de A1, werd in de nacht van dinsdag 23 op 24 april een 41-jarige man uit Doesburg aangehouden voor diefstal van kabels.

Agenten gingen ter plaatse nadat er een melding binnen kwam van het mogelijk knippen van kabels op de A1. Ter plaatse zagen de agenten dat er kabels waren losgeknipt van een lantaarnpaal. Op een zijweg van de Meervelderweg trof men een onopvallend geparkeerde auto aan. Na controle bleek het voertuig vaker betrokken te zijn geweest bij diefstal van kabels.
Er werd onderzoek verricht, maar de verdachte werd niet aangetroffen. De agenten hielden de auto vervolgens in de gaten en zagen het voertuig een aantal uur later wegrijden. Hierop werd de bestuurder, de 41-jarige Doesburger, aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. In zijn auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen en hij bleek zonder geldig rijbewijs te rijden. De verdachte verklaarde dat hij zich schuldig had gemaakt aan diefstal van kabels. Zijn auto werd inbeslaggenomen en een proces-verbaal wordt opgemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen