maandag 15 oktober 2018 | Login

Radio Kootwijk - Drietal aangehouden voor auto-inbraak en diefstal velgen

De politie heeft maandag 24 juni in Apeldoorn drie mannen aangehouden op verdenking van auto-inbraak en diefstal van velgen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 juni werd er ingebroken in een geparkeerde auto aan de Radioweg waarbij meerdere goederen werden weggenomen. Van een andere geparkeerde auto werden de velgen weggenomen. Deze auto raakte hierdoor ernstig beschadigd.

Maandagmiddag zag de auto-eigenaar dat zijn velgen op internet werden aangeboden en waarschuwde hij de politie. Agenten troffen de 21-jarige Apeldoorner op een parkeerplaats aan de Laan van Spitsbergen op het moment dat hij de velgen probeerde te verkopen. In de auto van de man werden ook goederen aangetroffen die bij de auto-inbraak waren weggenomen.

De Apeldoorner is hierop aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De velgen en andere goederen zijn in beslag genomen. Later op de dag heeft de politie nog twee mannen, een 19- en een 22-jarige Apeldoorner, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal en inbraak. De politie maakt proces-verbaal op.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen