woensdag 24 oktober 2018 | Login

Klarenbeek - Zieke hond vastgebonden achtergelaten

Op vrijdag 1 november jl. kwam bij het dierenasiel de melding binnen dat aan de Elsbosweg een bruine Labrador (reu) zat vastgebonden aan een boom.

Bij onderzoek door een dierenarts bleek dat het naar schatting 8 jaar oude dier ziek was, waarna het meerdere dagen met medicatie werd behandeld. Helaas leidde dit niet tot zijn herstel en heeft de dierenarts het dier moeten laten inslapen. Vrijdag 8 november jl. werd de politie van dit feit op de hoogte gesteld.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond. Zij wil daarnaast in contact komen met getuigen die aan de Elsbosweg (omgeving Scoutinggebouw) iets hebben gezien of gehoord dat met dit feit te maken heeft. Ook vraagt zij mensen, waar sinds eind oktober jl. in hun buurt een bruine Labrador (reu) ‘ontbreekt’  contact met haar op te nemen.

Informatie kan worden verstrekt via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 0800-7000. Naar het achterlaten van de hond wordt een onderzoek ingesteld.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen