Kayerdijk - Politieonderzoek na aantreffen dode man

In de vroege ochtend van donderdag 18 juli kwam in Apeldoorn een melding bij de politie binnen over een mogelijk overleden persoon die was aangetroffen naast het water aan de Van Oldenbarneveltstraat in Apeldoorn.

Politieagenten en ambulancemedewerkers gingen direct ter plaatse en hebben nog een reanimatiepoging gedaan, maar de man bleek te zijn overleden. Omdat de doodsoorzaak niet duidelijk was en de man onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen stelde de politie ter plekke direct een uitgebreid onderzoek in.

Identiteit vastgesteld


Inmiddels is duidelijk dat de overledene een 58-jarige inwoner van Apeldoorn is. Zijn familie is geïnformeerd over zijn overlijden.


Melding


Een passant deed de melding donderdagochtend rond 05:30 uur. Het onderzoek van de politie op en rond de plek waar de man is gevonden aan de Van Oldenbarneveltstraat, is inmiddels afgerond. Een politiehelikopter heeft vanochtend ook luchtopnames gemaakt van de omgeving.


Onderzoek naar doodsoorzaak


Het onderzoek naar de doodsoorzaak is nog gaande. In de komende dagen wordt er sectie verricht op het lichaam om de doodsoorzaak definitief vast te stellen.
 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen