De Maten - Politie onderzoekt zedenincident en zoekt getuigen

De politie in Apeldoorn stelt een onderzoek in naar een zedenincident, waarbij op dinsdag 11 juni een jong meisje in een speeltuintje onzedelijk is betast. Het onderzoek naar de verantwoordelijke jongen heeft nog niet geleid tot zijn aanhouding. Tips zijn dan ook welkom bij de zedenpolitie in Apeldoorn.

Het incident vond de bewuste dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur plaats. Twee jonge meisjes (onderbouw basisschool) waren in het speeltuintje in het park tussen de Zadelmakersdonk en de snelweg aan het spelen. Een jongen knoopte een gesprek met hen aan en deed hen onzedelijke voorstellen. Op een gegeven moment heeft hij één van de meisjes onzedelijk betast.
 

Aangifte

Beide meisjes hebben thuis verteld wat hen was overkomen, waarna de politie werd gebeld. Gezien de leeftijd van de meisjes hebben gespecialiseerde zedenrechercheurs nadien een verklaring van hen opgenomen. Hun ouders hebben aangifte van het gebeurde gedaan.

 

Politieonderzoek

Agenten hebben na de melding een buurtonderzoek ingesteld en in dit onderzoek heeft de politie ondertussen ook een passantenonderzoek gehouden. De informatie heeft tot nu toe nog niet geleid tot de aanhouding van de jongen.

Signalement

De blanke jongen wordt op ongeveer 16 jaar geschat en had strak achterover gekamd zwart haar. De meisjes vonden, dat hij een opvallend loopje had en hij had een fiets met fietstassen bij zich.

 

Tips

De politie houdt er rekening mee, dat de jongen mogelijk uit de Maten of directe omgeving komt. Mensen die meer weten, kunnen contact opnemen met de zedenpolitie Apeldoorn via 0900 – 8844. Wilt u dit liever anoniem doen dan is Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 bereikbaar.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen