De Maten - Jongen zonder rijbewijs rijdt door na aanrijding

De politie heeft zondag 21 oktober een 18-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding en het rijden zonder rijbewijs. De automobilist was op vrijdagavond 19 oktober bij het winkelcentrum De Eglantier betrokken bij een aanrijding waarbij een 16-jarige fietser gewond raakte.

De automobilist reed op vrijdagavond 19 oktober in het voetgangersgebied bij het winkelcentrum de Eglantier. Hij zag de 16-jarige fietser over het hoofd en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De jongen stopte en vroeg of het meisje gewond was geraakt. Vervolgens stapte hij weer in en reed weg zonder zijn gegevens achter te laten.

De fietser raakte hierbij gewond en is voor controle door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Zij heeft enkele kneuzingen opgelopen.

Dankzij het kenteken kwam de politie de eigenaresse van de auto op het spoor. De 18-jarige jongen bleek haar auto te hebben geleend. De jongen meldde zich zondag aan het politiebureau. Hij blijkt niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hierop is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen