maandag 15 oktober 2018 | Login

Centrum - Steekincident blijkt val in glas

In de nacht van zaterdag op zondag 10 november vond er in een café aan de Hoofdstraat in Apeldoorn een ruzie tussen twee mannen plaats waarbij mogelijk een mes was gebruikt. Onderzoek heeft uitgewezen dat het om een ruzie ging waarbij de twee betrokkenen in kapot glaswerk zijn gevallen.

In de nacht van zaterdag op zondag ontstond in een café aan de Hoofdstraat een ruzie tussen twee mannen. De politie werd gealarmeerd en trof in het café een 22-jarige man uit Apeldoorn met verschillende snijwonden aan. De tweede persoon die bij de ruzie betrokken was, had het café toen al verlaten. De Apeldoorner werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de verwondingen van de Apeldoorner ontstonden geruchten dat bij de ruzie mogelijk een mes was gebruikt. Hierop werd door de politie een onderzoek ingesteld.

Korte tijd na het incident meldde de tweede betrokkenen, een 33-jarige Fries, zich bij de politie. Hij gaf aan betrokken te zijn geweest bij de ruzie en zelf ook snijwonden te hebben opgelopen.

Onderzoek wees uit dat de verwondingen die de mannen opliepen niet van een mes afkomstig zijn, geen van beiden had ook een mes in het bezit. Waarschijnlijk liepen de mannen de verwondingen op toen ze tijdens de ruzie op de vloer van het café terecht kwamen, hier lag ook kapot glaswerk.

Nu blijkt dat er geen sprake is geweest van een steekincident en er geen strafbare feiten zijn gepleegd, is het onderzoek afgerond.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen