maandag 15 oktober 2018 | Login
De politie is op zoek naar een automobilist en een meisje die op dinsdagochtend 8 januari een aanrijding met elkaar hebben gehad. Dit ongeval vond plaats op de Laan van de Mensenrechten.

Een getuige zag dat de automobilist rond 08.00 vanaf de Arnhemseweg de Laan van de Mensenrechten op reed. Op dat moment stak een meisje op een fiets de weg over. Ze kwamen met elkaar in botsing, waarbij het meisje op de motorkap viel en vervolgens op de grond terecht kwam. De automobilist en het meisje hebben kort contact met elkaar gehad, waarna ze allebei hun weg vervolgden. De politie wil graag in contact komen met deze personen om duidelijk te krijgen hoe dit ongeluk kon gebeuren.
De automobilist reed in een blauwe Ford Fiësta. Hij wordt geschat op ongeveer 30 jaar en hij heeft kort donker haar. Het meisje is ongeveer 11 jaar oud. Ze is blank en heeft donker lang haar. Ze reed op een witte damesfiets met een mand voorop.

De politie verzoekt de man en het meisje om contact op te nemen via 0900-8844. Ook iedereen die denkt te weten wie deze personen zijn, kan tips doorgeven via dit telefoonnummer.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen