In de nacht van 30 op 31 januari heeft de politie in Beekbergen een 20-jarige man uit Ede aangehouden met inbrekersspullen in zijn auto. In de auto lagen ook sieraden, waar de politie helaas nog altijd de herkomst niet van heeft kunnen achterhalen. Tussen de sieraden zat ook een trouwring met inscriptie. 

De politie zag de man, met kapotte autoverlichting, die nacht over de Loenenseweg rijden en hielden hem staande. Naast het feit dat er in de auto inbrekersspullen en sieraden werden aangetroffen, bleek de man bij controle al vaker in aanraking te zijn geweest met de politie in verband met inbraken en diefstallen.
De Edenaar werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De spullen in de auto zijn in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Helaas heeft de politie de gevonden sieraden tot op heden niet kunnen koppelen aan een inbraak in de regio. Daarom publiceert de politie nu foto’s van de sieraden, in de hoop de eigenaar of eigenaren alsnog te traceren.

Trouwring

Tussen de gevonden sieraden zit ook een trouwring met de inscriptie G.W. 12/4/36. De politie hoopt dat iemand de inscriptie herkent en mogelijk kan koppelen aan een familielid of kennis.
Tips kunnen doorgebeld worden aan het woninginbrakenteam van de politie in Apeldoorn via 0900-8844 of doorgegeven worden via het tipformulier.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen