Apeldoorn - Verdachte autokraak aangehouden

In de nacht van vrijdag op zaterdag 21 september heeft de politie dankzij een alerte getuige een 26-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van het plegen van een autokraak aan De Haarhamer in Apeldoorn.

De autokraak werd rond 04.45 uur bij de politie gemeld door de getuige, die een goed signalement en de richting waarin de verdachte was vertrokken kon doorgeven. Kort daarna werd de 26-jarige man, die voldeed aan het opgegeven signalement en ook een bebloede hand bleek te hebben, gespot door de politie en aangehouden op de Arnhemseweg. Hij wordt ervan verdacht te hebben ingebroken in een auto aan De Haarhamer. Uit deze auto is een navigatiesysteem weggenomen. In de tas die de verdachte bij zich had is het gestolen navigatiesysteem aangetroffen.

Er zat nog een navigatiesysteem in de tas van de man, waarvan de herkomst nog niet duidelijk is. Als er iemand is die mogelijk nog geen aangifte heeft gedaan van diefstal uit een auto in dezelfde nacht, roept de politie hen op dat alsnog te doen (via www.politie.nl) en de politie te bellen via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen