maandag 22 oktober 2018 | Login

Apeldoorn - Politie vordert rijbewijzen vrouwen in

De politie heeft woensdagavond 5 juni in Apeldoorn de rijbewijzen ingevorderd van twee vrouwen die te veel hadden gedronken. Eén van hen, een 44-jarige vrouw uit Huizen, stapte na het invorderen van haar rijbewijs weer achter het stuur.

De eerste invordering vond plaats rond 22.00 uur dankzij een alerte getuige. Deze had de politie gemeld dat een dronken vrouw op het punt stond om weg te rijden op de Zutphensestraat. De vrouw blies 845 ug/l (ruim 1,9 promille). Dit leidde tot het invorderen van haar rijbewijs. Tevens is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 23.00 uur kwam er een melding dat een dronken vrouw aan de Heemradenlaan in haar auto was gestapt en weggereden. Agenten troffen haar zigzaggend op de A1 aan en hielden haar staande. Op het politiebureau in Amersfoort blies zij 825 ug/l, waarop haar rijbewijs werd ingevorderd. De vrouw nam de taxi naar huis. Later die nacht bleek ze echter niet haar huis te zijn gegaan, maar naar haar auto die op de A1 was achtergebleven. De politie heeft haar vervolgens opnieuw aangehouden. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen