woensdag 24 oktober 2018 | Login

Anklaar - Automobilist rijdt tegen verkeerslicht en beledigt agenten

Een 52-jarige automobilist uit Apeldoorn is vrijdagavond 7 juni op de Calypsostraat aangehouden nadat hij met zijn auto tegen een verkeerslicht was gereden en vervolgens was doorgereden.

Een getuige zag dat de man rond 18.40 uur met zijn auto tegen een verkeerslicht op de kruising Laan van Zevenhuizen/Anklaarseweg reed en zonder uit te stappen doorreed. De getuige sprak hierop agenten in een passerende politieauto aan. Zij konden de automobilist even verderop op de Calypsostraat aanspreken. Hij rook naar alcohol waarop een blaastest werd afgenomen.
Dit wilde niet lukken waarop de man werd aangehouden en voor een alcoholtest mee werd genomen naar het bureau. Daarop begon hij de agenten te beledigen. Op het bureau lukte het niet om van de man blaastesten af te nemen en ook het afnemen van bloed slaagde niet. Op basis van een urinemonster moet bepaald worden hoeveel alcohol de man gedronken had. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij is voor nader verhoor over het rijden onder invloed, het verlaten van de plaats van een ongeval en belediging ingesloten.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen