dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Apeldoorn - Auto’s in beslag genomen tijdens drugsonderzoek

De politie heeft dinsdag 13 november in Apeldoorn in drie woningen doorzoekingen verricht in het kader van een drugsonderzoek. Naast de aanhouding van een verdachte werden twee auto’s, een geldbedrag en een aantal hennepplanten in beslag genomen.

De politie Apeldoorn heeft dinsdag op drie locaties een onderzoek ingesteld in het kader van een drugsonderzoek. Het ging om twee woningen en een growshop.

Een 44-jarige Apeldoorner werd aangehouden en in één van de panden werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met zo’n 180 planten aangetroffen. De stroom bleek illegaal te zijn afgetapt en de energieleverancier zal een naheffing opleggen.

Daarnaast werden in het kader van ‘Misdaad mag niet lonen’ twee auto’s en een geldbedrag in beslag genomen.

Misdaad mag niet lonen!

Misdaad mag niet lonen! Daarom intensiveert de overheid haar inspanningen om crimineel vermogen af te pakken. Met het afgepakte vermogen compenseren we, indien mogelijk, eerst de slachtoffers. Wat overblijft, vloeit naar de staatskas. Door de status(symbolen) af te pakken van de crimineel, tonen we dat misdaad niet loont. Het geld dat we afpakken kan niet gebruikt worden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten. Zo wordt Nederland veiliger.
Ken jij iemand die verdient aan criminaliteit? Tip dan de politie via 0900-8844. Kent de dader jou ook? Bel M. 0800-7000 en meld misdaad anoniem. Zo kun je een bijdrage leveren aan de veiligheid in je eigen omgeving.

Politieonderzoek

De verdachte is door de politie in verzekering gesteld en het onderzoek wordt voortgezet. Inhoudelijk worden er geen mededelingen gedaan en in verband met het onderzoek is de aanhouding pas nu bekend gemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen