zaterdag 20 oktober 2018 | Login
In de nacht van zaterdag op zondag 18 november is een 19-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij een portier mishandelde en bedreigde.

Agenten die in het uitgaansgebied van Apeldoorn aan het surveilleren waren, zagen rond 03:10 dat een portier van een café aan de Hoofdstraat een man naar buiten werkte. De naar buiten gewerkte man bleek een familielid van de 19-jarige. Zowel de 19-jarige als zijn familielid bleken zich binnen vervelend te hebben gedragen tegenover een vrouwelijk personeelslid, en kwamen ook achter de bar. Hierop had de portier hen te verstaan gegeven dat zij moesten vertrekken. De mannen weigerden, waarop de portier de oudste van de twee mannen als eerste met gepaste dwang naar buiten werkte.

Terwijl hij dit aan het doen was, werd de portier meerdere malen tegen het hoofd geslagen door de 19-jarige Apeldoorner. Buiten uitte de 19-jarige nog een (doods)bedreiging in de richting van de portier. De agenten vingen deze bedreiging ook op en hebben de man direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op over de bedreiging en de mishandeling.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen