vrijdag 19 oktober 2018 | Login
Het overvallenteam heeft het onderzoek naar de overval op een cafetaria aan de 1e Wormenseweg in Apeldoorn afgerond. Na de aanhouding van een 26-jarige man zijn later nog twee mannen aangehouden die bij de overval betrokken waren.

De overval is woensdagavond 27 juni rond 22:30 uur bij de politie gemeld. Kort daarvoor kwam een man de cafetaria in Apeldoorn binnen en dreigde de aanwezige medewerker met een vuurwapen, of iets dat daar sterk op leek. Hij eiste geld. Daarna ging hij er lopend met geld vandoor.

Onderzoek

Er is direct een onderzoek ingesteld. Op 13 november is een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Uit vervolgonderzoek bleek dat er nog twee verdachten bij de overval betrokken waren. Twee Apeldoorners, 40 en 42 jaar, zijn maandag 19 november aangehouden. Zij worden ervan verdacht, samen met de 26-jarige man, de overval georganiseerd te hebben.

Vast

De twee Apeldoorners zijn donderdagmorgen voorgeleid bij de rechter-commissaris. Zij zijn in bewaring gesteld. Ook de 26-jarige man zit nog vast. Het overvallenteam heeft inmiddels proces-verbaal opgemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen