woensdag 17 oktober 2018 | Login

Apeldoorn - Verwarde vrouw veroorzaakt aanrijding

Vier automobilisten raakten dinsdagavond 27 november betrokken bij een aanrijding op de A1 bij Apeldoorn. Een 26-jarige verwarde vrouw uit Apeldoorn botste rijdend achterop haar voorganger. Er raakte niemand gewond.

De aanrijding gebeurde rond 22.00 uur. Volgens een getuige botste de vrouw met hoge snelheid op haar voorganger, een 45-jarige man uit Monster. Beide auto’s kwamen op de rijbaan tot stilstand. Een derde automobilist moest uitwijken en botste tegen een vangrail.

Door deze botsing met de vangrail kwam de auto van de 20-jarige Apeldoorner weer op de rijbaan waar hij tegen een vierde bestuurder aanreed. Deze auto werd bestuurd door een 24-jarige man uit Zeewolde.

Gealarmeerde hulpdiensten kwamen ter plaatse. Alle inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Er hoefde niemand overgebracht te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft de verwarde vrouw overgebracht naar het politiebureau. Daar is zij ook onderzocht door een GGD-arts. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en de politie onderzoekt de aanrijding.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen