woensdag 24 oktober 2018 | Login
De wijkagenten van de Apeldoornse wijk de Maten houden sinds enkele jaren spreekuur in het politiebureau aan de Beatrijsgaarde. Tot voor kort hadden de wijkagenten verschillende tijden waarop het spreekuur werd gehouden. Sinds enige tijd houden de wijkagenten één gezamenlijk spreekuur.

De keuze voor één gezamenlijk spreekuur betekent dat op één vast moment in de week iedereen terecht kan met vragen en/of problemen. Ook wanneer de eigen wijkagent op dat moment niet aanwezig is, kunnen de andere wijkagenten uit de Maten u te woord staan.

Spreekuurtijd

De wijkagenten houden iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur spreekuur. Wijkagent Theo Simmelink zet zich in voor de Maten-Zuid, Erol Kalay is wijkagent in de Maten-Oost en Carl van Kasteel zet zich als wijkagent in voor de Maten-West.
• Apeldoorn de Maten-Zuid: Matenhoeven, Matengaarden en Eglantier e.o.
• Apeldoorn de Maten-Oost: Matenhoeken, -horsten, -donken, Voorwaarts en Zonnehoeve
• Apeldoorn de Maten-West: Matenvelden en Matendreven
De wijkagenten, en andere collega’s van de politie, zijn telefonisch bereikbaar via 0900-8844. Bij urgente situaties, waarbij direct inzet van de politie nodig is, bel altijd 112.
Wijkagenten Theo Simmelink en Carl van Kasteel zijn ook via twitter te volgen. Wil jij weten wat beiden doen in hun werk als wijkagent, volg dan @polmatenzuid voor Theo Simmelink of @polmatenwest voor Carl van Kasteel.

Spreekuur

Het spreekuur van de wijkagenten, is bedoeld om vragen te stellen aan de politie, of om tips of aandachtspunten door te geven. Het doen van aangifte vindt zoveel mogelijk op afspraak plaats, aan de Vosselmanstraat. Bel voor het maken van een afspraak (eventueel ook ’s avonds) 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen