Hennepkwekerij aan de Adelaarslaan aangetroffen Foto: Wijkagent Vogelbuurt (via twitter)

Hennepkwekerij aan de Adelaarslaan aangetroffen

Vrijdag 16 december aan het einde van de middag is in een flat aan de Adelaarslaan nabij winkelcentrum Hart van Zuid een hennepkwekerij aangetroffen in een portiekwoning.

Volgens de wijkagent van de vogelbuurt bestond de kwekerij in totaal uit ongeveer 350 hennepplanten. Inmiddels is de kwekerij gedemonteerd door de politie en is de inhoud van de kwekerij vernietigd.

In totaal is er tot nu toe 1 persoon aanghouden in verband met de aangetroffen hennepkwekerij. Het is op dit moment onbekend of de stroom illegaal werd afgetapt of niet.

Hennepkwekerij: gevaar voor uw wijk!
Een hennepkwekerij lijkt misschien onschuldig, maar dat is het niet. Henneptelers veroorzaken regelmatig overlast in woningen en maken de buurt onveilig. Een kwekerij kan schade en overlast veroorzaken door lekkages, stank en schimmelvorming. Daarnaast is het brandgevaar groot; vaak tappen henneptelers onverantwoord en onveilig elektriciteit af waardoor er soms levensgevaarlijke situaties ontstaan. Bovendien kosten deze kwekerijen ons allen geld. Het illegaal stroom aftappen door henneptelers leidt tot een hogere energierekening voor iedereen, ook voor u.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

2d73613b3a215b7130cef33260b38645_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen