dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Zes aanhoudingen na herhaaldelijke geluidsoverlast

De politie heeft op zaterdag 23 juli rond 03.25 uur zes mensen aangehouden vanwege herhaaldelijke geluidsoverlast en het belemmeren van de politie in haar werk.

De politie kreeg eerst op 22 juli rond 23.30 uur een melding van bewoners van het Ambtsrichtersveld in Apeldoorn. De politie kwam langs en verzocht het geluid te dimmen en daar werd gehoor aan gegeven.

Een paar uur later was het echter weer raak: harde muziek en veel geschreeuw. Toen de politie-agenten langs kwamen, nam een aantal personen een agressieve houding aan. Bovendien werd geen gehoor gegeven aan de mededeling dat het geluid moest worden gedimd en ook werd de deur afgesloten zodat de politie buitengesloten werd. De politie-agenten hadden echter een machtiging om binnen te treden, maar toen hier niet aan mee werd gewerkt, werd de deur met een zogenaamde bonk ingetikt. Daarop werden de zes aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het gaat om zes Apeldoornse mannen tussen de 20 en 22-jaar. Een 20-jarige verdachte ging in verzet en kreeg een aantal tikken.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen