woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Naamverkiezing voor de 50e gorillababy van Apenheul

Foto: Apenheul

Eind februari werd voor de 50e keer een gorilla geboren in Apenheul. Dit is niet alleen bijzonder omdat het apenpark dit jaar 50 jaar bestaat maar ook omdat dit de eerste nakomeling is van zilverrug Bao Bao. Het gaat goed met moeder Gyasi en de kleine. Inmiddels is bekend dat het een jongetje is. We gaan op zoek naar een naam!

Stuur een naam in
Apenheul is op zoek naar een Afrikaanse naam, bij voorkeur Swahilisch. Bijna alle gorilla’s in Apenheul hebben een naam in deze taal. Weet jij een leuke naam voor het gorillajong? Stuur dan vóór vrijdag 16 april via apenheul.nl/gorillababy een naam in en maak kans op een meet & greet met een gorillaverzorger in Apenheul.

Bekendmaking
De gorillaverzorgers kiezen uit alle inzendingen een top 5 die op vrijdag 23 april bekend wordt gemaakt via apenheul.nl/gorillababy en social media. Inzenders van deze namen worden uitgenodigd bij de bekendmaking van de winnende naam op zaterdag 1 mei in Apenheul. De winnaar wint voor diezelfde dag een meet & greet met een gorillaverzorger!

Kraamcadeau
Wil je Gyasi en de kleine een kraamcadeau geven? Dat kan. Op ons verlanglijstje (apenheul.nl/verlanglijstje) staan producten die je aan kunt schaffen. We maken daar verrijkingsmaterialen voor onze dieren van. Het geven van verrijking is echt een cadeau! Het is een belangrijk onderdeel van de verzorging en kan op verschillende manieren. Je kunt ons ook steunen door middel van een eenmalige donatie of wordt Vriend van Apenheul!

Voorwaarden:

  • Alleen inzendingen via apenheul.nl/gorillababy doen mee aan de wedstrijd. Wanneer een naam door meerdere personen wordt ingestuurd en eindigt in de top 5, dan wordt de persoon die als eerste de naam heeft ingestuurd, uitgenodigd.
  • De datum van de bekendmaking, de invulling daarvan en de aangeboden prijs is onder voorbehoud van de mogelijkheden die de corona maatregelen bieden.
  • Genodigden mogen één introducee meenemen naar de bekendmaking van de winnende naam!
  • Je gegevens worden alleen door Apenheul gebruikt voor deze winactie en worden na afloop verwijderd.