woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Muziektheater Apeldoorn 80 jaar, nu in de Oranjerie, in september in Orpheus

Foto: Muziektheater Apeldoorn

Muziektheater Apeldoorn repeteert op dit moment hard om van de voorstellingen van musical Anatevka, ook bekend als Fiddler on the Roof, een succes te maken. Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in theater Orpheus in Apeldoorn kunt u het resultaat zelf komen bewonderen.

80 jaar jong!
2022 is voor Muziektheater Apeldoorn een bijzonder jaar. Ze bestaan dit jaar 80 jaar en willen er met alle leden een mooi verenigingsjaar van maken. En ze willen ook het publiek bedanken. Dat doen ze door in de Oranjerie het publiek te laten genieten van decors van succesvolle voorstellingen uit het verleden zoals Alice in Spiegelland, Christmas Carol en natuurlijk Anatevka.

Delen van de decors kunnen deze zomer al worden bewonderd in de Oranjerie en Muziektheater Apeldoorn treedt voor u op met een aantal nummers uit de musical Anatevka op het centrale plein van de Oranjerie. Houdt u voor de exacte data onze sociale media in de gaten, of laat u verrassen.

En wilt u zichzelf rondom de optredens laten fotograferen in het huis van Tevje of in de winkel van Mottel. U bent van harte welkom.

De musical Anatevka
“Moet ik alles verloochenen waar ik in geloof?”

In onze wereld is het verhaal van de arme Joodse melkboer Tevje actueler dan ooit. Keer op keer worstelt hij met tradities, met zichzelf en de veranderende wereld om hem heen.

Het verhaal speelt in het begin van de 20e eeuw in het Russische dorpje Anatevka. Tevje wil, net als iedereen in het dorp, vasthouden aan tradities. Zijn vijf dochters, vrouw, overleden schoonmoeder en zelfs de regering in het verre Moskou zorgen echter dat alles wat altijd zo zeker leek, nu om nieuwe inzichten vraagt. Hoe gaan Tevje, zijn familie en alle inwoners van Anatevka om met deze uitdagingen?

Anatevka is een musical met bekende nummers zoals ‘Als ik toch eens rijk was’ en ‘Traditie’ waarbij misverstanden en intimidatie door de autoriteiten de bezoekers op een humoristische wijze meevoeren door tsaristisch Rusland. Een musical waarin uiteindelijk de liefde voor elkaar overwint.

Beleef samen met Muziektheater Apeldoorn deze musical waarin de hele familie zich kan herkennen. Geniet van spraakmakende kleding, een prachtig decor en een live orkest. Een musical voor jong en oud en door jong en oud!

Muziektheater Apeldoorn hoopt u te mogen begroeten in de Oranjerie, in theater Orpheus of bij één van de overige optredens. Voor meer informatie, uw kaarten of om lid te worden van Muziektheater Apeldoorn kijkt u op www.muziektheaterapeldoorn.nl