zondag, juni 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Matrozen doneren 4k aan lokale goede doelen

Foto: SOS Matrozenkoor

Het Apeldoornse SOS Matrozenkoor heeft op donderdag 3 augustus tijdens de Veluwse Markt in Beekbergen vier goede doelen in het zonnetje gezet. Er werd op deze avond maar liefst €4.000 gedoneerd aan deze doelen.

Door de verkoop van cd’s, usb-sticks met eigen opgenomen muziek en de opbrengst van de tientallen optredens die het koor jaarlijks verzorgt, kon dit mooie bedrag gedoneerd worden.

Voorzitter Evert Zijlstra weet te vertellen dat het koor tussen de 40 en 60 optredens per jaar verzorgt en dat de gage voor een heel groot gedeelte de ‘goede doelenpot’ ingaat. “We bestaan nu 23 jaar en proberen jaarlijks acht goede doelen te steunen. Naar alle verwachting zullen we tegen het eind van dit jaar wederom vier goede doelen voorzien van een cheque van €1.000”, vult de preses van het SOS Matrozenkoor aan.

Bikers4All, the Ben Heart Foundation, kinderboerderij Laag Buurlo en KINGS (Kinderen IN Gezond Systeem)  ontvingen allen een cheque ter waarde van €1.000, te besteden aan hun goede doel, waar ze zich met hart en ziel voor inzetten.