woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Martin Maassen nummer twee bij WijApeldoorn

Foto: WijApeldoorn

De nieuwe politieke beweging WijApeldoorn is blij dat Martin Maassen nummer twee wil zijn op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Met Martin Maassen (1959) kiest WijApeldoorn voor ervaring, gedrevenheid en sportiviteit.

WijApeldoorn zal in de komende weken wekelijks meerdere kandidaten onder de aandacht brengen. Er is gewerkt aan een veelkleurige lijst die een goede afspiegeling is van de Apeldoornse samenleving, alle kandidaten verdienen aandacht, iedereen hoort erbij, we doen het niet alleen.

Ervaren en gedreven
Met de komst van Martin Maassen zet WijApeldoorn een ervaren bestuurder en politicus in de top van de lijst. Martin heeft al eerder ruim vijf jaar in de gemeenteraad van Apeldoorn gezeten (2002-2007). Daarnaast was hij ook 11 jaar in de gemeenteraad van Alkmaar actief als fractievoorzitter (1990-2000). Maassen was ook daarvoor al politiek actief, zo was hij eind jaren 70 oprichter en voorzitter van de Democratische Jongeren Organisatie Apeldoorn.

Maassen is op dit moment werkzaam als plaatsvervangend directeur bij een toeristisch-recreatieve brancheorganisatie. Daarnaast is hij maatschappelijk actief als voorzitter van voetbalvereniging AGOVV en als vrijwilliger voor enkele vrijzinnige, kerkelijke gemeenten.

“Ik voel mij erg gesteund dat Martin mijn nummer twee is.”, zegt Lilian Haak, de lijsttrekker en huidige fractievoorzitter van WijApeldoorn. “De politiek in onze gemeente moet weer gaan over de dingen die hier in Apeldoorn spelen, daar zit ik me voor in maar dat kan ik niet alleen. De ervaring en gedrevenheid die Martin meebrengt helpt ons om WijApeldoorn een succes te maken.”
Voorzitter Robert van Vliet, van de vereniging WijApeldoorn, is ook erg tevreden met Maassen als ‘running mate’. “Lilian Haak en ik hebben de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd met potentiële kandidaten voor onze lijst. Ik verwacht dat we de Apeldoorners positief gaan verrassen met de mensen die zich namens WijApeldoorn gaan inzetten voor de lokale politiek. Martin Maassen is de eerste van die positieve verrassingen en er zullen nog meer volgen.”