donderdag, mei 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kersts-vierdaagse op de Eglantier

Foto: ondernemersverenigiging De Eglantier

Niet 1, 2 of 3 dagen Kerst, nee, op winkelcentrum De Eglantier houden ze een echte Kerst-vierdaagse! Van zaterdag 21 december tot en met dinsdag 24 december zijn er sfeervolle kerstactiviteiten op het plein. Zo kun je meerijden in een echte arreslee, verrast worden door een wandelende kerstboom of op de koopzondag gezellige kraampjes bezoeken. Terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen of bij de silent disco, is er voldoende gelegenheid om de kerstinkopen te doen.

Op alle dagen zal de Kerstman zijn ronde doen op de Eglantier. Op gezette tijden gaat hij zelfs in een echte arreslee met paarden rond. Kinderen mogen ook een rondje in de arreslee maken. En vergeet niet een leuke foto met de kerstman te maken. De leukste of gekste foto met de kerstman wint een prijs!

Tijdens de Kerst-vierdaagse zijn er muzikale optredens van het trio LadieZFirst, zanger William en ook muziekvereniging DAP brengt hun welbekende liederen ten gehore. Uiteraard mag er gedanst worden!

De koopzondag wordt extra gezellig gemaakt met kraampjes op het plein. Een mix van winkeliers en hobbyisten maakt het aanbod erg divers. Een leuk moment om nog een heel origineel kerstcadeau in te slaan.

Een nieuw fenomeen is de silent disco bij Sillies. Grappig om te zien dat een groep mensen lekker aan het dansen is op stilte! Via een van de drie kanalen kun je de gewenste muziek ten gehore brengen door je koptelefoon. Dus genieten van je favoriete muziek zonder dat iemand anders het hoort.

Om de kerstsfeer compleet te maken is er een levende kerststal op het winkelcentrum. Voor de kinderen is er een mogelijkheid om ezeltje te rijden.

Meer informatie over het programma is te lezen op de Facebook pagina van winkelcentrum De Eglantier.