dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Op vrijdag 25 mei is het tijd voor de 8e editie van de Nacht van Apeldoorn. Het stadsevenement werd in de jaren ’90 vijf keer georganiseerd en maakte in 2016 als gevolg van de Giro in Apeldoorn zijn rentree. Op een groot aantal locaties in de binnenstad wordt op 25 mei een uiteenlopend programma georganiseerd dat voor een breed publiek aantrekkelijk is. Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn tekent voor de organisatie.

Het evenement is gratis toegankelijk.

 

De organisatie heeft het programma bijna helemaal rond, maar wil de eerste headliner alvast verklappen. Niemand minder dan dance-legende DJ JEAN, bekend van onder andere de wereldhit ‘the launch’ gaat voor spektakel op het Leienplein zorgen.

 

De Nacht van Apeldoorn begint om 17:00 op het Raadhuisplein, waar de borrel en diner op het terras wordt opgeluisterd met muzikale optredens. In de Kapelstraat start het feest om 19:00 uur, de oude vertrouwde Motownparty zorgt daar al snel voor een gezellige uitgaanssfeer in de knusse straat. Om 20:00 uur starten de podia op het Leienplein, het Caterplein, Beekpark en Het Stadscafé. Het buitenprogramma eindigt om 1:00 uur.

 

Houdt voor het complete programma de facebookpagina van Centrum Evenementen Apeldoorn in de gaten

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen