zaterdag 18 november 2017 | Login
Julianatoren meest kind-vriendelijke park?

Julianatoren meest kind-vriendelijke park?

De Diamond ThemePark Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij awards worden uitgereikt aan Europese pretparken en dierentuinen. Totaal zijn er 52 verschillende parken genomineerd en zijn er 20 categorieën. De Julianatoren is genomineerd voor “meest kind-vriendelijke park”.

Diamond ThemePark Awards
Het initiatief is gestart in 2010 door parkworld.be en pretparkbeest.be om zo de parken beter in de kijker te zetten. De focus ligt voornamelijk op Nederland en België. In de afgelopen jaren hebben andere partijen zich aangesloten bij dit initiatief aangesloten om de organisatie grootser en professioneler te maken. De awards welke worden uitgereikt mogen inmiddels zeker worden gezien als “De oscars voor de parken”.

Stem procedure
Ontzettend trots zijn ze bij de Julianatoren dat zij genomineerd zijn voor “meest kind-vriendelijke park”. Andere genomineerden voor deze categorie zijn o.a. Efteling, Toverland en Plopsa. De winnaars worden bepaald door een vakjury in combinatie met een publieke stemcampagne. Het publiek kan nog tot 29 februari stemmen via www.diamondthemeparkawards.com. Op 10 mei worden de winnaars tijdens een speciaal event bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

87be746699518c9d28b5f56d7b7ce092_XS.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen