woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Hofstad kerk wordt verbouwd tot koopjeshal

Foto: PKN kerk De Hofstad

Maandag 13 november wordt een begin gemaakt aan de herinrichting van kerk De Hofstad aan het Hofveld 52 in Apeldoorn voor de grootste 2 e hands Sinter-Kerstmarkt van Apeldoorn.

In een week tijd zal de kerk veranderen in een 2 e hands cadeautjes en kerst- koopjessupermarkt. Duizenden stuks 2 e hands speelgoed, boeken en kerstartikelen zijn op vrijdag 17 november (14.00 – 20.00 uur) en zaterdag 18 november (10.00 – 15.00 uur) te koop voor spotprijzen.

De vrijwilligers van de kerk zullen, i.s.m. hun kringloopwinkel, proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor “Les Amis de Gambie” een kindertehuis voor weeskinderen in Gambia!

550 m2 aan knuffels, puzzels, autootjes, poppen, lego, schaatsen, sleeën, boeken, maar vooral kerstballen, kerstslingers, kerstbomen, kerstlichtjes, kerstkleding, kaarsen en kaarsenstandaards, kerst cd’s, kerstkleden, en prachtig opgemaakte cadeau schalen en vazen, en nog veel en veel meer!! Alles prachtig en overzichtelijk uitgestald op kramen en tafels.  Voor ieder is er zeker iets te vinden. 150 winkelmandjes met daarin de meest voorkomende prijzen staan klaar en op het terrasje is er gratis koffie en thee te krijgen.

Buiten worden er overheerlijke verse oliebollen gebakken, die u mee kunt nemen om lekker thuis te trakteren. En we hebben Sinterklaas met zijn Pieten gevraagd nog even langs te komen als hij klaar is in Gorkum, wie weet of dat gaat lukken??