vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Dit zijn de ultieme relatiegeschenken voor in de sportbranche

Foto: Pixabay

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met een gezonde levensstijl. Vandaar dat sport- en yogascholen als paddenstoelen uit de grond schieten. Ben je dus eigenaar van een onderneming in de sportbranche, dan kan het handig zijn om te investeren in relatiegeschenken en zo te zorgen voor meer zichtbaarheid en een goede band met (aankomende) leden. In dit artikel lees je een aantal mogelijkheden op dit gebied.

Bidons met logo
Bidons zijn uitermate geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk wanneer je ondernemer bent in de sportbranche. De bidons zijn niet alleen makkelijk te gebruiken in de sportschool of in bijvoorbeeld de yogastudio, maar je (potentiële) klanten kunnen ze ook goed gebruiken wanneer ze sporten in hun vrije tijd. Bidons bedrukken is dus altijd een goed idee! Daarnaast zijn ze ook nog eens zo te customizen dat ze helemaal bij je onderneming passen. Dit kan je doen op de volgende pagina:  https://www.maxilia.nl/bidons-bedrukken/ .

Bedrukte waterflesjes
Het bedrukken van bidons is niet de enige mogelijkheid wanneer je wil investeren in drinkbenodigdheden voor het sporten. Je kunt namelijk ook gewoon waterflessen bedrukken van Maxilia met het logo van jouw sportclub erop. Deze hebben een net wat neutralere uitstraling en zijn door de mensen makkelijk in hun tas te stoppen voor onderweg. Wanneer je een sportevenement organiseert zijn zo ook erg makkelijk om uit te delen.

Gepersonaliseerde handdoeken
Denk ook eens aan het bedrukken van handdoeken met het logo of de naam van jouw sportclub erop. Handdoeken zijn handig tijdens het sporten, maar zijn ook weer geschikt om in je vrije tijd te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat of een dagje weg. Handdoeken hebben ook het bijkomende voordeel dat je ze in alle soorten en maten kunt laten bedrukken en dat ze in alle kleuren aan te schaffen zijn. Ideaal dus als relatiegeschenk!

Zweetbandjes met bedrijfsnaam
Zweetbandjes zijn leuke items om aan te schaffen als relatiegeschenk. Veel mensen hebben ze niet in huis, maar ze zijn erg handig tijdens het sporten. Vooral bij sporten zoals tennis en squash zijn zweetbandjes uitermate handig. Bestel gelijk een grote oplage zodat je altijd voldoende hebt om uit te delen. Zweetbandjes zijn, door het kleine formaat, ook handige items om bijvoorbeeld in een leuke sportieve goodiebag te stoppen.

Customized sporttassen
Wil je het net wat groter aanpakken? Dan kun je investeren in gepersonaliseerde sporttassen. Veel sportclubs kiezen er al voor om bij het afnemen van een lidmaatschap een mooie sporttas cadeau te doen. Veel mensen zullen hier enthousiast van worden en eerder bij jou een abonnement nemen. De keuze is groot: ga je voor bedrukte weekendtassen, rugtassen of toch voor polyester rugtasjes?