Foto: Gelders gemengd koor Foto: Gelders gemengd koor

Twee kerstconcerten door Prinses Juliana Beekbergen en het Gelders Gemengd Koor

Op vrijdagavond 15 en 22 december geven harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) en het Gelders Gemengd Koor (GGK) uit Apeldoorn een Kerstconcert. Tijdens het concert zullen zowel PJB als het GGK afzonderlijk en gezamenlijk te horen zijn.

Om in optimale kerststemming te komen zijn het GGK en PJB tijdens twee gezamenlijke kerstconcerten te beluisteren. Onder leiding van dirigent René Bos speelt PJB onder andere: ‘A Christmas Herald’, ‘Crazy for Christmas’ en ‘Sleighride’. Het GGK onder leiding van dirigent Henk Menkveld, op piano begeleid door Fons Kronenberg,  zingt onder meer de volgende stukken: ‘Ich bete an die Macht der Liebe’, ‘O leave your sheep’ en ‘Oh holy night’. Het GGK en PJB brengen gezamenlijk de bekende kerstklanken van ‘An English Christmas’, ‘Feliz Navidad’ en ‘Jesu, joy of men’s desiring’ ten uitvoer.

Het kerstconcert op 15 december vindt plaats in de Hervormde Kerk in Beekbergen en op 22 december in de Hofstadkerk in Apeldoorn. De entrée bedraagt € 5,-. Beide concerten beginnen om 20:00 uur.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

d9e254d677a806f9b013cd38e6aa3694_XS.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen