Meimaand muziekmaand bij opleidingsorkest Prinses Juliana Beekbergen

Meimaand muziekmaand bij opleidingsorkest Prinses Juliana Beekbergen

Het opleidingsorkest van harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) biedt muzikale kinderen, jongeren en volwassenen een unieke kans door hen gedurende twee repetities, een workshop en een concert de mogelijkheid te geven om gratis mee te spelen en op te treden met het opleidingsorkest van PJB.

Voor iedereen die een blaasinstrument bespeelt is er een plekje in het orkest. Ook slagwerkers en blokfluiters worden van harte uitgenodigd. Tijdens de repetities op 10 en 17 mei worden de muziekstukken geoefend en wordt er geleerd om het gehele orkest samen te laten spelen. Daarnaast zal vóór het slotoptreden op 20 mei nog een workshop worden gegeven. Deze workshop staat onder leiding van Ymkje Hellinga. Zij is naast dirigent van verschillende opleidingsorkesten ook klarinet- en saxofoondocent. Het resultaat van wat is geleerd op de repetities en tijdens de workshop zal ten gehore worden gebracht tijdens het slotoptreden. Bij dit optreden zijn belangstellenden van harte uitgenodigd.

De twee woensdagse repetities beginnen om 18:30 uur en duren tot 19:30 uur. De workshop voor het afsluitende optreden op 20 mei begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Het afsluitende concert begint om 16:15 uur. Zowel de repetities, de workshop als het concert vinden plaats in Het Hoogepad, Papenberg 5 te Beekbergen.

Meer informatie is te vinden op: www.harmonie-pjb.nl. Aanmelden kan door contact op te nemen met Saskia van Andel: 055-5412859 of door te mailen naar: . Ook mensen zonder muzikale ervaring worden van harte uitgenodigd om mee te doen. Zij kunnen meedoen op slagwerk.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

3a914c1b9b690945d2c502c10bd9620f_S.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen