vrijdag, september 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoornse Roeivereniging De Grift in actie voor een schoon Apeldoorn

Foto: ARV de Grift

Zaterdag 17 september is het weer World Cleanup Day. In 180 landen geven vrijwilligers onze planeet die dag een grote schoonmaakbeurt. Kijk voor meer informatie op https://www.worldcleanupday.nl

Ook de ARV De Grift wil hier een bijdrage aan leveren door het kanaal en haar oevers een schoonmaakbeurt te geven.

Vanaf het water en vanaf de kant werken we samen om zoveel mogelijk troep uit het kanaal te halen. We willen met zoveel mogelijk C-boten het water op. Onze ambitie is om vanaf de Marchantdam (Kanaal Zuid 118) tot de Oosterhuizerbrug te komen. De actie duurt van 15.00 tot 17.00 uur.

Komen je helpen?
Schoonwandelaars van buiten de vereniging zijn ook van harte welkom. Via de website kun je contact opnemen met de vereniging.

Voor meer informatie: www.arvdegrift.nl

Algemene informatie over roeien
Roeien is een gezonde en dynamische sport, geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar tot op zeer hoge leeftijd. Zowel recreatief als in wedstrijdverband. Het thuiswater van ARV de Grift is het prachtige Apeldoornse Kanaal, waarop bijna 20 km onafgebroken geroeid kan worden zonder de aanwezigheid van gemotoriseerd vaarverkeer.
De  vereniging organiseert regelmatig toertochten op andere locaties in Gelderland of daarbuiten. ARV de Grift neemt daarnaast ook deel aan regionale en landelijke roeiwedstrijden.