zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

2019 is hèt jaar van de musical ‘Alice in Spiegelland’ voor Muziektheater Apeldoorn

Foto: Muziektheater Apeldoorn

De musical is te zien in Theater Orpheus op vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 september a.s.  Opnieuw een Engelse productie van ITM Shows, een Europese première, waarin “Alice” een groots, nieuw avontuur tegemoet gaat. Zij verdwijnt door de spiegel en komt in een land terecht waar zij niet wil zijn. Zij ontmoet veel aparte en hilarische figuren. Een ding is duidelijk, iedereen wacht op haar komst omdat zij de enige is die het ‘schaakland’ kan redden uit de klauwen van de Rode Koningin.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. De laatste muzikale nummers worden ingestudeerd door de repetitor Karel Barten en de regie van Erik van der Zee gaat gestalte krijgen. Het orkest, dat uit circa 22 leden bestaat, gaat gestalte krijgen en zijn bezig de muziek zich eigen te maken. Er wordt hard gewerkt aan de decorstukken want nog niet alles is klaar en het zijn er nogal wat. Er hebben zich nog een aantal vrijwilligers gemeld om te komen helpen maar meer ‘handjes’ zijn altijd nog welkom. Zou het niet iets voor u zijn om achter de schermen mee te helpen?

Een aantal leden hebben hun ‘aparte’ kostuum al gekregen en het is nu zaak om te passen en de laatste wijzigingen aan te brengen. Er wordt nog naarstig gezocht naar een team changeurs die straks nodig zijn om te changeren achter op het toneel.  Voor meer informatie kunt u terecht bij Joke Dehnen joke@muziektheaterapeldoorn.nl.

Een productie, die niet neergezet kan worden zonder de inbreng van onze sponsors VSB en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dank zij deze sponsoren is het mogelijk om de inwoners van Apeldoorn en omgeving van deze prachtige voorstelling te kunnen laten genieten. Want het is de moeite waard!

Wilt u ook graag komen kijken naar onze nieuwe voorstelling en wilt u zeker zijn van een mooie plaats, stuur dan een mail naar fried@muziektheaterapeldoorn.nl

Niet alleen de voorstelling maar de garderobe, een lekkere kop koffie of thee voordat de voorstelling begint en een heerlijk drankje in de pauze zijn bij de prijs inbegrepen! Echt een avondje uit!