Veluwe Centraal realplayer Mediaplayer Winamp IPhone Tune In Veluwe Centraal

Aankomende Evenementen

Evenementen Kalender

<<  Maart 2015  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
232425262729
31     

Apeldoorn is een gemeente op de Veluwe. De hoofdplaats is de gelijknamige stad. Apeldoorn staat met een oppervlakte van 340 km² op de vijfde plek van grootste gemeentes van Nederland, De gemeente heeft in totaal 157.057 inwoners per 1 februari 2012 (bron: CBS) en is hiermee qua inwonertal de 12e gemeente van Nederland.

Een groot deel van het landelijke gebied van Apeldoorn kenmerkt zich door veel natuur. Het gehele westen van de gemeente is onderdeel van de oostflank van de Veluwe. De hoogste heuvel in de gemeente is de Torenberg, met 107,1 meter.

Naast de stad Apeldoorn bestaat de gemeente ook uit 12 dorpen. Klarenbeek, Loenen, Hoog Soeren, Oosterhuizen, Radio Kootwijk, Beekbergen, Lieren, Wenum, Wiesel, Beemte-Broekland, Hoenderloo, Ugchelen en Uddel. Het grootste dorp van de gemeente Apeldoorn is Ugchelen met 7.100 inwoners (Bron: CBS)

Politieberichten

Apeldoorn - Twee oudere dames trappen niet in babbeltrucs

De politie in Apeldoorn heeft zaterdag 20 april twee meldingen binnen gekregen van oudere dames die benaderd zijn door verdachte personen. De politie blijft met klem waarschuwen voor dit soort types en is blij te zien dat het kordate optreden van beide dames er voor gezorgd heeft dat ze niet bestolen zijn.

Zaterdagochtend stond er ineens een buitenlandse vrouw met zwart haar in de tuin van een bewoonster van de Lohengrinstraat. De vrouw was over een heg geklommen, had aan de oudere dame gevraagd hoe laat het was en had al een (nep)ketting in haar handen. De oudere vrouw riep direct dat de vrouw moest wegwezen, wat ze ook deed. De vrouw stapte in bij een vlakbij wachtende man in een zwarte auto en reed weg.

Sieraden
Aan het eind van de ochtend kwam er een melding vanaf de Fahrenheistraat. Hier werd een oudere vrouw op straat aangesproken door een vrouw met blond haar. De onbekende vrouw zat steeds aan de oudere vrouw en deed haar een ring en ketting om. Toen de oudere vrouw voelde dat er aan haar armband werd getrokken begon ze te schreeuwen, waardoor de blonde vrouw op de vlucht sloeg. Ook hier stapte de vrouw in een gereedstaande zwarte auto waar een man in zat, en reed weg.

De politie gaat er vanuit dat beide dames benaderd zijn door verdachten die probeerden de dames af te leiden en de intentie hadden hun sieraden te stelen. De verdachten zijn helaas niet meer gesignaleerd door de politie, die wel met klem vraagt om dit soort meldingen altijd door te geven aan de politie.

Contact Informatie

Alle Actueel websites

Over 4U OnlineMedia

Voor webhosting of design van uw website bent u bij ons aan het juiste adres. Een unieke persoonlijke service en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding in onze dienstverlening, zijn de belangrijkste peilers van 4U OnlineMedia